Saapumisohjeet
Saapumisohjeet
Saapumisohjeet
Saapumisohjeet

AuTolLa

Keran Hallien osoite on Karamalmintie 2, 02630 Espoo. Keran Hallien pysäköintialue sijaitsee hallien sisäänkäyntiä vastapäätä, junaradan ja Karantien välissä. Pysäköintialueelle käännytään Karantieltä etelään päin ajettaessa ennen halleja, ja vastaavasti pohjoiseen päin ajettaessa hallien jälkeen. Käytä pysäköintikiekkoa. Pysäköinti on ilmaista ja sallittua enintään 4 tuntia kerrallaan.

Mikäli vierailet panimoissa tai muiden länsi-hallin toimijoiden luona, voit parkkeerata autosi hallien sisäpihalle. Aja sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksestä.

JuNallA

Keran Hallit sijaitsevat aivan Keran aseman vieressä, B-vyöhykkeellä. Pääset Keraan E- ja U-junilla esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta (15 min), Leppävaarasta (4 min)  ja Espoon keskuksesta (8 min). Keran asemalta on noin 5 minuutin kävelymatka Keran hallien sisäänkäynnille. Katso junien muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

BusSilLa

Pääset Keran Halleille Espoosta bussilla 532 (Matinkylä – Leppävaara). Hallien lähimmät bussipysäkit ovat Karantiellä, Lansanportti E1810 ja E1811. Katso bussin muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

eSteeTtÖmyYs

Liikuntarajoitteisten pysäköinnille on varattu paikkoja Keran Hallien pääsisäänkäynnin läheisyydestä. Näille paikoille ajaminen tapahtuu Nihtikujan ja Karantien risteyksestä.

KoRoNaTiedote

Urheiluhalli suljettu 1.-14.4. 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan urheilu- ja liikuntakäytössä olevat tilat suljetaan 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Keran Hallien liikuntahalli suljetaan vierailijoilta kahdeksi viikoksi. Osa yrityksistä voi jatkaa toimintaansa rajoitetusti ja ne tiedottavat asiakkaitaan sulkuajan kulkujärjestelyistä erikseen. Karamalmintien ja Lansantien risteyksen ajoportti sekä hiekkaparkin puoleinen kävelyportti ovat auki panimoiden, toimistojen ja muiden yritysten asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöä varten. Pysytään terveinä ja nähdään taas pian!
 
Hallien yleiset koronaohjeet: 
 
  • Keran Hallien liikuntatilat palvelevat omien aukioloaikojen puitteissa.
  • Yhteiset pukuhuoneet ovat toistaiseksi suljettu.
  • Yhteisten tilojen kalusteet on kerätty pois ja ovat pois käytöstä.
  • Käsidesiä on saatavilla useassa pisteessä.
  • Tapahtumat on peruttu toistaiseksi, niiden jatkamisesta tiedotetaan erikseen.
  • Muista pitää turvavälit muihin kävijöihin.
  • Pese käsiä ja käytä käsidesiä säännöllisesti.
  • Käytä kasvomaskia.
  • Vältä oleskelua yhteisissä tiloissa.