Menu
Etusivu

KEran hallit

Tekee tilaa tapahtumille.

KEran HaLLIt

Tekee tilaa lähiruoalle.

KEran hallit

Tekee tilaa kokeiluille.

KEran hallit

Tekee tilaa palveluille.

KEran hallit

Tekee tilaa kulttuurille.

KEran hallit

Tekee tilaa taiteellle.

KEran hallit

Tekee tilaa liikkujille.

Entinen logistiikkakeskus on muuntunut uudeksi palvelukeskittymäksi, Keran Halleiksi. Paikka tarjoaa kaupunkilaisille elämyksiä, kiinnostavia palveluita sekä mahdollisuuksia kokeilla kestävää elämäntapaa. Tervetuloa tutkimaan ja tutustumaan! Perille pääset helposti vaikkapa junalla, alle puolessa tunnissa Helsingin rautatieasemalta. 

Keran Hallit on ainutlaatuinen kokeilu, jonka tavoitteena on aktiivisesti osallistua kestävämmän tulevaisuuden palveluiden sekä paremman kaupunkirakenteen ymmärtämiseen ja kehittämiseen. Keran Hallit tarjoaa kokeilualustan, jossa innovatiiviset toimijat voivat pilotoida, testata ja kehittää palveluitaan. Tilaa on tarjolla runsaasti ja se on joustavasti muunneltavissa, mikä mahdollistaa hyvin erityyppisten projektien toteuttamisen. Kaupunkilaisille Keran Hallit haluaa tuottaa kutkuttavia elämyksiä, kiinnostavia palveluita sekä mahdollisuuden helposti ja hauskasti kokeilla kestävämpää elämäntapaa.

tOimItiloJen VuoKrauS

JARMO PELTONEN
jarmo.peltonen@suomentoimitilavalitys.fi
050 403 8000

 

tApahtUmaT

ARINA HILTUNEN
arina@kerakollektiivi.fi
Keran Halleilla ei ole enää mahdollista järjestää yleisötapahtumia sisätiloissa. Kirpputoreja ei enää järjestetä Keran Halleilla.